“Een kostbaar geschenk aan jezelf”

 Evenementen

VRIJDAG 16 juni

 

Klankschaalconcert met geleide meditatie door Myrjan Vroom (intuïtief coach, heler, trainer, spreker)

 

Theodorakapel, Theodorahof 20, Zwolle

 

 

 

Voor dit maandelijkse klankschaal concert in de sfeervolle Theodorakapel in Zwolle is de gast Myrjan Vroom (trainer, intuïtief coach, spreker, heler). Myrjan zal een geleide meditatie verzorgen waarbij Gerrit met klank zal ondersteunen
🌟 Ontdek je Innerlijke Zelf met Myrjan en Gerrit 🌟

Ben je klaar om een transformerende reis van zelfontdekking te ervaren? Maak kennis met Myrjan, een begenadigde coach en inspirator die de gave bezit om snel tot de kern van jouw zijn te komen. Met haar expertise en intuïtie begeleidt ze je naar jouw ware essentie.

Myrjan werkt vanuit de universele bron en brengt je naar je innerlijke zelf, daar waar je beseft dat je niet slechts je gedachten, lichaam of emoties bent. Het is een diepgaande verbinding met jezelf, een ruimte waar antwoorden, inzichten en diepe sereniteit op je wachten. Vele mensen hebben al de positieve impact van Myrjans begeleiding ervaren, zowel in hun werk als privéleven.

Nu is het jouw beurt om te ontdekken wat er zich ontvouwt tijdens deze krachtige geleide meditatie. Sluit je aan in een ontspannen en veilige omgeving, waar je een verschuiving naar positiviteit kunt ervaren en waardevolle helderheid kunt verkrijgen. Mis deze kans niet om je innerlijke potentieel te ontdekken en het pad van zelfbewustzijn te omarmen.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze ongelooflijke reis met Myrjan en Gerrit. Reserveer vandaag nog jouw plek en maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een werkelijk transformerende ervaring

 

#Zelfontdekking #GeleideMeditatie #Transformatie #PositieveVerschuiving #InnerlijkeRust

 

Locatie: Theodorakapel, Theodorahof 20, 8011 AA Zwolle

Inlooptijd is van 19.30 uur tot 19.45 uur.  Daarna sluiten de deuren en is toegang niet meer mogelijk. Einde programma circa 21.30 uur.

De entree bedraagt € 25 aan de deur en kan via pin of contant voldaan worden.

Er staat gratis thee, mineraalwater en wat lekkers klaar bij binnenkomst. Ook na afloop kun je hier gebruik van maken om nog even na te praten of rustig te zitten geheel naar eigen invulling.

Aanmelden via email noodzakelijk!

 

 

Klankreis Theodorakapel Zwolle met intuïtief pianist Roger Spees

vrijdag 14 juli

www.pianoflow.nl

De inloop is vanaf 19.30 en de deuren sluiten om  19.45 uur. Daarna is entree helaas niet meer mogelijk. Einde programma circa 21.30 uur.

Inschrijven voor de events via email Klankresonantie altijd noodzakelijk tenzij anders vermeld.

Yin Yoga & Klank XXL

vrijdag 30 juni

Heerlijk lange Yin Yoga & Klank sessie met Yoga docente Nancy Landman. Klanken verzorgd door klankresonantie Zwolle.

Tijd: van 19.00 uur tot 21.30 uur

Locatie: Yogatuin, Zutphenseweg 55, ruimte 203, 7418 AH  Deventer

 

aanmelden en meer info via: www.yogatuin.nl/workshops/