“Een kostbaar geschenk aan jezelf”

 Evenementen

Woorden die bezoekers van  vorige edities van de klankreizen gebruikten om hun ervaring te beschrijven waren oa: Magisch – betoverend –  dromerig –  teder – meditatief – inspirerend  en liefdevol.

Tijdens zo’n klankreis,  soundhealing of ook wel genoemd soundjourney maak ik gebruik van authentieke klankschalen uit het Hymalagebied, gong, sjamaandrum, bellen en tal van andere percussie.

 

Vrijdag 6 september, Klankschaalconcert

Theodorakapel, Zwolle

Deze editie zal ik een diepe Ayurvedische klankschaal sessie spelen zoals ik die in Nepal heb mogen leren. Ik heb daar een set klankschalen gekocht die qua frequentie perfect op elkaar zijn afgestemd en die bij de juiste manier van spelen je hersengolven zo stimuleren dat je in een diepe Thètastatus komt en toch gestimuleerd blijft om niet in slaap te vallen. Dit is de status die in je brein ontstaat bij meditatie en het moment kort voordat je in slaap valt. De diepe ontspanning die je ondergaat is een weldaad voor oa je creativiteit en creëert de mogelijkheid om nog dieper in jezelf te zakken. Een hele bijzondere ervaring.
Naast deze circa 25 minuten durende Ayurvedische klanksessie zal ik diverse andere authentieke klankschalen, gong en andere instrumenten bespelen om je verder mee op reis te nemen.

Gratis thee, mineraalwater en wat lekkers staat klaar zowel voor als na het concert. Na het concert is er ruim de gelegenheid om in stilte rustig bij te komen of in gesprek te gaan en je te verbinden met de andere deelnemers als je daar prijs op stelt.
Entree aan de deur € 25 (pin en contant)

Dit alles mag je ondergaan liggend of zittend op één van onze yogamatten of je eigen matje. Als je hebt, neem dan je eigen spullen mee, we hebben wel maar meestal niet voldoende voor alle bezoekers.

Het adres van de locatie is: Theodorakapel, Theodorahof 20, Zwolle

Inloop 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur daarna is entree helaas niet meer mogelijk om de sessie niet te verstoren.

Wie weet wat zich aandient, wat ga je ervaren, wat mag je loslaten wat je niet meer dient? Laat het gebeuren in een totaal veilige setting op een bijzondere locatie.

Gratis thee en wat lekkers staat voor je  klaar, zowel voor als na het concert.

De entree bedraagt € 25 aan de deur (pin en contant). Aanmelden via email noodzakelijk!

Inloop vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur. Einde programma circa 21.30 uur Na het concert is er alle gelegenheid om thee te drinken, vragen te stellen of te verbinden met andere deeelnemers.

 

soundhealing – klankconcert – klankschaal – singing bowls – klankreis – soundjourney – ligconcert – klankresonantie Zwolle

 

Klankreis “On Campus”, Zwolle

donderdag  5 september van 20.00 tot 21.00 uur Klankreis “On Campus”, Hoge School Windesheim Zwolle.

Aanmelden via On Campus kan hier

Vanaf september 2024 zal ik 1x per maand steeds op de eerste donderdag van de maand op de campus spelen. Ook dan van 20.00 tot 21.00 uur  in zaal Z

Overige data:  3 oktober, 7 november, 5 december

 

 

 Data Klankschaalconcerten Theodorakapel, Zwolle

 

 

 

vrijdag 6 september, vrijdag 29 oktober, vrijdag 24 januari 2025

Het programma voor bovenstaande data wordt zsm toegevoegd.

Reis door Tibet en Nepal

Na een fantastische reis waar ik geraakt ben door de cultuur en de mensen ben ik voornemend een nieuwe weg in te slaan. Niet ipv maar naast mijn overige activiteiten. Ik wil oude, zuivere klankschalen gaan importeren vanuit Nepal. Niet de standaard, 13 in een dozijn klankschalen maar de originele, oude zuiver klinkende  kloosterschalen. Zoals het nu lijkt ga ik in september weer naar Nepal. Mocht je interesse hebben laat het me weten. Ook als je iets specifieks zoekt.

 

 

 

 

 

Voor alle data in de Theodorakapel geldt, inloop vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur. Einde programma circa 21.30 uur

Entree € 25 aan de deur via pin of contant

Er staat gratis thee, mineraalwater en wat lekkers klaar bij binnenkomst. Ook na afloop kun je hier gebruik van maken om nog even na te praten of rustig te zitten geheel naar eigen invulling.

Er zijn yogamatten met een dekentje en kussen beschikbaar maar meestal niet voor iedereen.  Neem je eigen spullen mee als je dat hebt, een extra deken is aan te raden. Door de ontspanning kun je warmte verliezen dus maak het jezelf comfortabel. Uiteraard mag je ook plaats nemen op een stoel als dat je voorkeur heeft.

 

Aanmelden via email noodzakelijk: info@klankresonantie.nl

soundbath#soundhealing#klankreis#klankconcert#visualisatie#geleide meditatie#ligconcert#singingbowl#Tibet bowls#