“Een kostbaar geschenk aan jezelf”

 Evenementen

Klankconcert met geleide meditatie

vrijdag 17 mei Theodorakapel, Zwolle

 

 

Geleide meditatie door Talitha Bos, Lifestylcoach. Deze avond brengen we een visualistie die ons mee kan voeren. De visualisatie zal ik ondersteunen met klank. Aansluitend zet ik de klankreis in.

entree: € 25 aan de deur (contant of pin of een betaalverzoek om van te voren je plekje te reserveren)

Gratis thee met wat lekkers staat klaar zowel voor als na het concert.

locatie: Theodorakapel, Theodorahof 20 Zwolle

Inloop vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur

Aanmelden via email noodzakelijk: info@klankresonantie.nl

Woorden die bezoekers van  vorige edities van de klankreizen gebruikten om hun ervaring te beschrijven waren oa: Magisch, betoverend, dromerig, teder, meditatief, inspirerend  en liefdevol.

Klankreis “On Campus”, Zwolle

donderdag  23 mei van 20.00 tot 21.00 uur Klankreis “On Campus”, Hoge School Windesheim Zwolle

Aanmelden via On Campus kan hier

Overige data:   6 juni, 20 juni

 

 

Yin Yoga & Klank

 vrijdag 31 mei, Yin Yoga & Klank, Yogastudio Herstel en Beweeg Steenwijk

Van 19.00 uur tot 21.30 uur. Extra lange Yin yoga sessie waarbij er tijdens de Yoga oefeningen tal van klankschalen en percussie bespeeld worden om nog dieper in de oefeningen te kunnen zakken. Na de yoga sessie volgt een ontspanning waarbij de gong, klankschalen en diverse percussie worden bespeeld om diep in je lijf te kunnen zakken. Aanmelden kan via email van de Yogastudio.

De Yoga oefeningen worden begeleid door  yoga docente en natuur coach Nancy Landman.

De trillingen van  klankschalen werken diep door op lichaam en geest. De boventoon-rijke klanken bevatten specifieke eigenschappen die je energetisch veld opschonen. Samen met de verstillende Yin yoga houdingen, stap voor stap begeleidt door Nancy, zorgt dit voor een vrijere energiestroming in jou. Er zal veel aandacht zijn voor het individu door verschillende klankschalen op korte afstand van het lichaam te bespelen. Hierdoor worden de verschillende yoga houdingen ondersteund en de werking versterkt. Je geest komt tot rust en je kunt dieper zakken in jezelf. Hierdoor voel je je meer ontspannen, vitaal en gevoed!

Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur

Aanmelden en locatie: Herstel en Beweeg,  Dolderweg 3 Steenwijk

 

 

 

Vrijdag 28 juni, Klankschaalconcert met native fluit.

Theodorakapel, Zwolle

Voor deze editie heb ik Henriëtte Verhoef uitgenodigd om samen met mij deze klankreis te spelen. Henriëtte is muzikant, klankhealer en schrijfster. Henriëtte zal verschillende originele en bijzondere fluiten bespelen. Verwacht een magische avond met mystieke klanken.  Een echte Soundhealing. Gratis thee en wat lekkers staat klaar, zowel voor als na het concert.

De entree bedraagt € 25 aan de deur (pin en contant).

Inloop vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur. Einde programma circa 21.30 uur

Reis door Tibet en Nepal

In de komende periode ga ik een reis maken door Tibet en Nepal. Ik ga uit van een inspirerende reis waar ik diverse workshops mbt klank, yoga en meditatie zal gaan volgen. Daarnaast bezoek ik diverse boeddhistische kloosters en zal ik veelvuldig met klankwerkers en yoga teachers in contact zijn. Wie weet welke bijzondere instrumenten ik op mijn pad ga krijgen en mee kan nemen naar Nederland. Mijn reis is te volgen via Polarsteps.

 

 

 

Data maandelijkse Klankschaalconcerten 2024 Theodorakapel, Zwolle

 

vrijdag 17 mei Klankschaalconcert met geleide meditatie door Talitha Bos ( holistisch therapeut)

vrijdag 28 juni Klankschaalconcert met op diverse native flutes Henriëtte Verhoef (schrijfster, klankhealer, muzikant)

 

Voor alle data in de Theodorakapel geldt, inloop vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur. Einde programma circa 21.30 uur

Entree € 25 aan de deur via pin of contant

Er staat gratis thee, mineraalwater en wat lekkers klaar bij binnenkomst. Ook na afloop kun je hier gebruik van maken om nog even na te praten of rustig te zitten geheel naar eigen invulling.

Er zijn yogamatten met een dekentje en kussen beschikbaar maar meestal niet voor iedereen.  Neem je eigen spullen mee als je dat hebt, een extra deken is aan te raden. Door de ontspanning kun je warmte verliezen dus maak het jezelf comfortabel. Uiteraard mag je ook plaats nemen op een stoel als dat je voorkeur heeft.

Aanmelden via email noodzakelijk: info@klankresonantie.nl

soundbath#soundhealing#klankreis#klankconcert#visualisatie#geleide meditatie#ligconcert#singingbowl#Tibet bowls#