“Een kostbaar geschenk aan jezelf”

 Evenementen

Woorden die bezoekers van  vorige edities van de klankreizen gebruikten om hun ervaring te beschrijven waren oa: Magisch – betoverend –  dromerig –  teder – meditatief – inspirerend  en liefdevol.

Tijdens zo’n klankreis,  soundhealing of ook wel genoemd soundjourney maak ik gebruik van authentieke klankschalen uit het Hymalagebied, gong, sjamaandrum, bellen en tal van andere percussie.

 

Klankreis “On Campus”, Zwolle

donderdag  20 juni van 20.00 tot 21.00 uur Klankreis “On Campus”, Hoge School Windesheim Zwolle. De laatste voor de zomervakantie.

Aanmelden via On Campus kan hier

Vanaf september 2024 zal ik 1x per maand steeds op de eerste donderdag van de maand op de campus spelen. Ook dan van 20.00 tot 21.00 uur  in zaal Z

Data: 6 september, 3 oktober, 7 november, 5 december

 

 

Vrijdag 28 juni, Klankschaalconcert met native fluit.

Theodorakapel, Zwolle

Voor deze editie heb ik Henriëtte Verhoef  (aka Whispering Wind) uitgenodigd om samen met mij deze klankreis te spelen. De laatste voor de zomerstop.

Henriëtte is muzikant, klankhealer en schrijfster van het boek “De aarde in het licht”. Henriëtte zal verschillende originele en bijzondere fluiten bespelen.

Verwacht een magische avond met mystieke klanken.  Een echte Soundhealing.  Door de verschillende  tribal fluiten te combineren met oa de sjamaandrum en de verschillende klankschalen kan er een echte sacred sfeer ontstaan. Wie weet wat zich aandient, wat ga je ervaren, wat mag je loslaten wat je niet meer dient? Laat het gebeuren in een totaal veilige setting op een bijzondere locatie.

Gratis thee en wat lekkers staat voor je  klaar, zowel voor als na het concert.

De entree bedraagt € 25 aan de deur (pin en contant).

Inloop vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur. Einde programma circa 21.30 uur Na het concert is er alle gelegenheid om thee te drinken, vragen te stellen of te verbinden met andere deeelnemers.

 Data Klankschaalconcerten Theodorakapel, Zwolle

 

 

 

vrijdag 6 september, vrijdag 29 oktober, vrijdag 24 januari 2025

Het programma voor bovenstaande data wordt zsm toegevoegd.

Reis door Tibet en Nepal

Na een fantastische reis waar ik geraakt ben door de cultuur en de mensen ben ik voornemend een nieuwe weg in te slaan. Niet ipv maar naast mijn overige activiteiten. Ik wil oude, zuivere klankschalen gaan importeren vanuit Nepal. Niet de standaard, 13 in een dozijn klankschalen maar de originele, oude zuiver klinkende  kloosterschalen. Zoals het nu lijkt ga ik in september weer naar Nepal. Mocht je interesse hebben laat het me weten. Ook als je iets specifieks zoekt.

 

 

 

Data maandelijkse Klankschaalconcerten 2024 Theodorakapel, Zwolle

 

vrijdag 28 juni Klankschaalconcert met op diverse native flutes Henriëtte Verhoef (schrijfster, klankhealer, muzikant)

 

Voor alle data in de Theodorakapel geldt, inloop vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur. Einde programma circa 21.30 uur

Entree € 25 aan de deur via pin of contant

Er staat gratis thee, mineraalwater en wat lekkers klaar bij binnenkomst. Ook na afloop kun je hier gebruik van maken om nog even na te praten of rustig te zitten geheel naar eigen invulling.

Er zijn yogamatten met een dekentje en kussen beschikbaar maar meestal niet voor iedereen.  Neem je eigen spullen mee als je dat hebt, een extra deken is aan te raden. Door de ontspanning kun je warmte verliezen dus maak het jezelf comfortabel. Uiteraard mag je ook plaats nemen op een stoel als dat je voorkeur heeft.

Aanmelden via email noodzakelijk: info@klankresonantie.nl

soundbath#soundhealing#klankreis#klankconcert#visualisatie#geleide meditatie#ligconcert#singingbowl#Tibet bowls#