“Een kostbaar geschenk aan jezelf”

 Evenementen

 HogeSchool Windesheim,  Zwolle

Donderdag 21 december  en 18 januari Klankreis in zaal Z van On-Campus

HogeSchool Windesheim, On-Campus Zwolle

van 20.00 uur tot 21.00 uur

Aanmelden via  https://www.on-campus.nl/rooster

Er zijn matjes en dekentjes beschikbaar maar je eigen matje meenemen mag natuurlijk ook.

 

 

 

zaterdag 16 december

 

Klankschaalconcert met Maaike Gerritsen (alt-viool en zang)

voorafgegaan door een visualisatie (geleide meditatie)

Theodorakapel, Theodorahof 20, Zwolle

 

 

Deze laatste editie van het jaar heb ik Maaike Gerritsen  uitgenodigd. Ik heb al eerder met haar samen gespeeld in oa de kapel en dat was bijzonder mooi. We kregen hier zoveel lovende reacties op dat we hebben besloten nogmaals samen te spelen. Sinds een tijdje heb ik een tanpura. Dit is een mystiek snaarinstrument uit India. Een typisch begeleidings instrument. Deze ga ik bespelen samen met de alt-viool.

Deze editie zo vlak voor kerst voeg ik er nog een ander bijzonder element aan toe. Door verhalen vertelster Juul zal een bijzondere visualisatie voorgedragen worden. Op deze manier ga je nog meer ontspannen de klankreis in.

Verwacht een diepe ontspanning waarbij je op één van onze, of je eigen  yogamatten kunt liggen of plaats kunt nemen op een stoel. Dit belooft weer een magische avond te worden die toch ook weer anders zal zijn als de vorige klankreizen.

 

 

Woorden die bezoekers van onze vorige edities gebruikten om hun ervaring te beschrijven waren oa: Magisch, betoverend, dromerig, meditatief, inspirerend en liefdevol.

Locatie: Theodorakapel, Theodorahof 20, 8011 AA Zwolle

Inlooptijd is van 19.30 uur tot 19.45 uur.  Daarna sluiten de deuren en is toegang niet meer mogelijk. Einde programma circa 21.30 uur.

De entree bedraagt € 25 aan de deur en kan via pin of contant voldaan worden.

Er staat gratis thee, mineraalwater en wat lekkers klaar bij binnenkomst. Ook na afloop kun je hier gebruik van maken om nog even na te praten of rustig te zitten geheel naar eigen invulling.

Er zijn yogamatten met een dekentje en kussen beschikbaar maar meestal niet voor iedereen.  Neem je eigen spullen mee als je dat hebt, een extra deken is aan te raden. Door de ontspanning kun je warmte verliezen dus maak het jezelf comfortabel.

Aanmelden via email noodzakelijk: info@klankresonantie.nl

soundbath#soundhealing#klankreis#klankconcert#visualisatie#geleide meditatie#

 

 

Yin Yoga & Klank

vrijdag 15 december, Yogatuin Deventer

3 uur durende Yin yoga & Klank sessie met yoga docente en natuur coach Nancy Landman.

De trillingen van  klankschalen werken diep door op lichaam en geest. De boventoon-rijke klanken bevatten specifieke eigenschappen die je energetisch veld opschonen. Samen met de verstillende Yin yoga houdingen, stap voor stap begeleidt door Nancy, zorgt dit voor een vrijere energiestroming in jou. Er zal veel aandacht zijn voor het individu door verschillende klankschalen op korte afstand van het lichaam te bespelen. Hierdoor worden de verschillende yoga houdingen ondersteund en de werking versterkt. Je geest komt tot rust en je kunt dieper zakken in jezelf. Hierdoor voel je je meer ontspannen, vitaal en gevoed!

Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur

Aanmelden en locatie:

Yoga Tuin Deventer

https://yogatuin.nl/

 

 

 

Klankschaalconcert kersteditie, zaterdag 16 december,  Theodorakapel Zwolle