“Een kostbaar geschenk aan jezelf”

 Evenementen

 HogeSchool Windesheim,  Zwolle

Donderdag 5 en 19 oktober Klankreis

HogeSchool Windesheim, On-Campus Zwolle

                 

19.30 tot 20.30 uur Aanmelden via  https://www.on-campus.nl/rooster

 

VRIJDAG 22 september               UITVERKOCHT!

 

Klankschaalconcert met geleide meditatie door Judith van Drooge

 

Theodorakapel, Theodorahof 20, Zwolle

 

 

 

Voor het maandelijkse klankschaal concert in de sfeervolle Theodorakapel in Zwolle is deze editie mijn  gast, Tai Chi meester Judith van Drooge (Inner-touch Tai Chi). Judith zal een geleide meditatie verzorgen.

Aansluitend zal de klankreis starten waarbij je liggend of zittend op een yogamat de klanken tot je mag nemen. Er zijn een flink aantal yogamatten/deken/kussentje beschikbaar maar als je die zelf hebt dan graag meenemen. Maak het jezelf comfortabel.

 

 

#Zelfontdekking #GeleideMeditatie #Transformatie #PositieveVerschuiving #InnerlijkeRust

 

Locatie: Theodorakapel, Theodorahof 20, 8011 AA Zwolle

Inlooptijd is van 19.30 uur tot 19.45 uur.  Daarna sluiten de deuren en is toegang niet meer mogelijk. Einde programma circa 21.30 uur.

De entree bedraagt € 25 aan de deur en kan via pin of contant voldaan worden.

Er staat gratis thee, mineraalwater en wat lekkers klaar bij binnenkomst. Ook na afloop kun je hier gebruik van maken om nog even na te praten of rustig te zitten geheel naar eigen invulling.

Aanmelden via email noodzakelijk!

 

 

Klankreis Yogaschool Yoga2all Ommen, met Maaike Gerritsen

vrijdag 29 september

UITVERKOCHT

Yin Yoga & Klank

zondag 24 september

Yin Yoga & Klank sessie met Yoga docente Nancy Landman.

Tijd: van 13.30 tot 16.30 uur

Locatie: Yoga Raalte

UITVERKOCHT

 

Klankschaalconcert met Didgeridoo door Michiel Teijgeler, vrijdag 20 oktober, Theodorakapel Zwolle

De inschrijving voor dit event is gestart. Belangstelling is groot  dus wacht niet te lang met inschrijven als je hier bij wil zijn.

Op deze avond zullen verschillende culturen elkaar in klank ontmoeten. Verschillende didgeridoos in combinatie met sjamaandrum, bellen, gongs, uiteraard tal van klankschalen en andere percussie zullen je meevoeren op reis. Dit belooft weer een magische avond te worden.

De Didgeridoo is van oorsprong een instrument van de Aboriginals  uit Australië. Er zijn afbeeldingen van didgeridoos van bijna 2000 jaar oud gevonden in diverse grotten.  Deze holle ‘blaaspijp’ is een door termieten uitgeholde eucalyptusboomstam. Traditioneel werd  de didgeridoo gebruikt als instrument voor begeleiding van dansceremonies maar tegenwoordig kan je het instrument in tal van muziekstromingen tegenkomen. Vanwege het “aardse” geluid, bijzonder geschikt voor gebruik bij klankreizen.